Sírkő gyártás és forgalmazás

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Temetkezési Kft. több mint 15 éve foglakozik gránit kő megmunkálással, forgalmazásával. Fő profilunk a gránit sírkő, gránit urnasírkő készítése. A sírkőgyártás és forgalmazás is azt a célt szolgálja, hogy szolgáltatásunk minél teljesebb körű legyen. Gránit kőféleségek széles választékát biztosítjuk megrendelőinknek. A gránit lapokat főleg Olaszországból szerezzük be. A színskála változatos a sötéttől világos színig, sok árnyalatban. Az előregyártott sírkőelemeket közvetlenül a külföldi gyártótól vásároljuk, ahol az általunk megadott méretek és kőtípusok alapján készítik el a azokat, több színben és formában.

Jó minőségben elkészített sírkőtermékeink követik a fizetőképes keresletet. Rövid határidőre vállaljuk a termékek elkészítését. Kész termékeinkből való választás esetén lehetőség van a síremlék temetés előtti kihelyezésére, különösen igaz ez az urnasírhelyekbe, urnasírboltokba való temetések esetében.

Ezenkívül foglakozunk gránit urnasírboltok, emléktáblák, párkányok, konyhai kiegészítők gyártásával, ezek felhelyezésével, betűvéséssel. Széles skálával rendelkezünk gránit urnákból, esztergált gránit vázákból, kaspókból, virágtartókból.

Forgalmazunk bronz kegyeleti tárgyakat, kereszteket, kelyheket, vázákat, mécses tartókat, bronz betűket, melyeket szakszerűen fel is szereljük a sírkőre, urnafülkékre. A gránit kövek megmunkálását gépészetileg jól felszerelt műhelyekben, szakképzett szakemberek végzik.

A műkő üzemünk több évtizedes hagyománnyal rendelkezik.

Tevékenységi körébe tartozik műkő fedlap, műkő vázák, műkő urnatartók (urnakeszonok), műkő urnafülkék és urnasírhelyek, sírbolt alépítmények, sírkő alapok készítése, műkő sírkövek javítása.

Ezenfelül aktívan részt veszünk a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Temetkezési Kft-hez tartozó temetők kialakításában, karbantartásában, urnafalak, urnasírhelyek, urnasírboltok építésében.

A sírkövek, síremlékek árai nagy mértékben függenek a kő anyagától, színétől, vastagságától, formájától, attól hogy előre gyártott elemekből vagy egyedi gyártással készülnek-e és hogy milyen feliratok, díszítések kerülnek fel rá. A kő anyaga, színe és vastagsága valamint a felállítás, összeszerelés technológiája befolyásolja a sírkő, síremlék tartósságát, állékonyságát.

Előregyártott sírkövek és urnasírkövek

Sírkő kiegészítők

Aktualitások