Koszorú és sírcsokor készítés, értékesítés

 

Vállalatunk virág értékesítési részlege több évtizedes tapasztalattal, elérhető árakkal áll az ügyfelek rendelkezésére az év minden napján.

Koszorúüzemünkben élő- és selyemvirágos csokrok, koszorúk, koporsó- és urnadíszek, sírdíszek, megemlékezésekre tálkák és kiskoszorúk, mohakoszorúk, cirokkoszorúk, adventi díszek, mindenszenteki díszek, urna ravatalozáshoz virág díszek készítését vállaljuk. A Korányi úti porta melletti virágpavilonunkban ezeken kívül készítünk ballagási, esküvői, névnapi, születésnapi csokrokat, értékesítünk díszdobozos és cserepes virágokat. A fenyőalaphoz általában normand fenyőt használunk. Nagy választékban kaphatók minőségi szálas virágok is.

A Családi koszorú – főkoszorú – általában a legnagyobb, a legtöbb szál virágból készül. A virágok mennyiségét a megrendelők – családtagok – határozzák meg, melyhez elsősorban az elhunyt életkorát vagy házasságában eltöltött éveit veszik alapul. Ezért ennek méretei a legtöbb esetben kb. 50 száltól – 100 szálig terjednek. A kisebb méretű koszorúkba, sírcsokrokba általában 10-40 szál virágot szoktak kérni.

Az elkészült koszorúkat, sírcsokrokat díjmentesen kiszállítjuk a ravatalozáshoz.

A megrendelők koszorúkkal és sírcsokrokkal kapcsolatos egyedi igényeit is megpróbáljuk – a lehetőségeinkhez mérten – kielégíteni.

Megrendeléseiket munkanapokon személyesen a vállalat telephelyén található koszorúüzemünkben (Pazonyi út felől), levélben (Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Temetkezési Kft., 4400 Nyíregyháza, Pazonyi tér 5.) vagy email-ben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen is leadhatják, ahol a számla végösszegét készpénzben, bankkártyával vagy átutalással is kifizethetik. A koszorúkkal, sírcsokrokkal kapcsolatban felvilágosítás kérhető a 42/408-414-es telefonszám 103-as mellékén. Munkaszüneti napokon megrendeléseiket a Korányi úti porta melletti virágpavilonban adhatják le személyesen.